Érvényes jogosítvánnyal rendelkező, kezdő, vagy újrakezdő gépkocsivezetők részére, közlekedési ismeret átadással,  vezetésgyakoroltatással, és vezetéstechnikai tanácsadással foglalkozom Győrben.

Az autózással, közlekedéssel, gépkocsi használattal, műszaki ismeretek átadásával, igyekszem a vezetési tudásodat biztonságos, és biztos autóvezetői készséggé fejleszteni. Mindezt a saját gépkocsiddal, mondhatni, "testre szabva" tesszük. A foglalkozások nyugodt, vidám légkörben történnek, mert úgy jobban mennek a dolgok. 

Én Győrben élek, ezért Győr és 30-40 km-es vonzáskörzetében számíthatsz rám. Kezdetben, ha úgy szeretnéd, akár nálad is találkozhatunk. Onnan indulunk oda érkezünk. Én megoldom, hogy odamenjek hozzád.

Aztán, mikor már jól megy a vezetés, majd Te jössz el értem. Később pedig már teljesen egyedül fogsz vezetni.

Mivel is foglalkozik vállalkozásom?

Vadi új jogsival rendelkezel, és nem vagy biztos a vezetési tudásodban? Vagy éppenséggel már régebben vizsgáztál, de az óta nem nagyon volt módod vezetni? Esetleg korábban nem is volt kedved a vezetéshez, de most valahogy mégis úgy érzed, hogy vár az út? Jól jönne egy kis tudás felfrissítés? Talán felismerted, hogy amikor tanultál vezetni bizony nem fért bele minden a képzési időbe, és ideje lenne pótolni? Persze az is előfordul, hogy a munkád miatt most kénytelen leszel autót használni, és nem tudod hogyan is kezdd újra. Olyan helyzet is adódhat, hogy csak bővíteni szeretnéd a tudásodat és a készségeidet. Vagy csak nyaralni indultok, és jó lenne egy váltósofőr is a csapatnak.

Láthatod, ezer és ezer oka lehet annak, hogy miért szeretnéd igénybe venni a szolgáltatásaimat. Próbáld ki, milyen segítséget nyújthatok az autózási ismereteid bővítéséhez. Ideje gyakorolnod, frissítened, újakat tanulnod, a hibákat kijavítani.

gallery/kresz táblál

Kinek ajánlom?

Lehetsz fiú, lány, fiatal, vagy kicsit idősebb fiatal, lehetsz az is, aki csak ajándékba szeretné adni valakinek a képzési órákat. Jó helyen jársz. Itt, együtt mindenféle autóval, közlekedéssel kapcsolatos problémáidon segíteni tudunk, és még talán tetszeni is fog a dolog. Próbáld ki, mit veszíthetsz? Jelentkezz ITT!

gallery/feher-auto-rajz

Vezetéstechnikai tanácsadás
és vezetés gyakorlás jogosítvánnyal rendelkezőknek Győrben és vonzáskörzetében ...